Ramsäng - En klassisk, prisvärd sängmodell

Ofta är ramsängen det mest uppenbara valet och kanske den säng som passar bäst i sammanhanget – för barnrum, gästrum och fritidshus men givetvis även i ett riktigt drömsovrum. Du hittar tre olika modeller bland Stjärnbäddens ramsängar, från den enklaste OPAL via den mest populära SAFIR till den mest exklusiva SMARAGD.

Väljer du en av våra ramsängar får du en omsorgsfullt byggd svensk kvalitetssäng. Sängens ram är tillverkad av långsamtväxande FSC®-märkt norrländsk gran och endast de bästa komfortmaterialen är valda för varje modell.

Oberoende av vilken modell du väljer får du en säng där du har möjlighet att komplettera med matchande tillbehör – allt för att du skall kunna skapa en skön plats där du kan både sova och leva gott.

Opal - Ramsäng

15 års garanti - Ram och Resår

Byggd med kvalitet i alla led, en säng som inte gör någon besviken – din första riktiga säng

En OPAL Ramsäng är en bra och gedigen säng byggd på en rejäl träram. Med ett pocketsystem och med MLB-konstruktionen får du en väl
avlastande säng för skön avkopplande vila.

Välj mellan två klassiska färger i ett stilsäkert tyg för att passa i just ditt sovrum. En säng för alla sovrum, såväl vuxen- som ungdomsrummet eller varför inte gästrummet och fritidshuset.

MÅTT 200 210
80 -
90 -
105 -
120 -
Mjuk -
Medium
Fast
Extra Fast -
Teknisk Specifikation
Stoppning: Polyeter
Resår: Pocket (13cm)
Ram: Hög träram

Safir - Ramsäng

15 års garanti - Ram och Resår

En storsäljare med rejäl konstruktion och stabil, följsam komfort för skön vila.

SAFIR Ramsäng är rätt för dig som vill ha en enkel- eller dubbelsäng med modern och stilren design, förstklassig kvalitet och bra komfort. Med det 3-zonade pocketsystemet i MLB-konstruktionen får kroppen följsam avlastning i hela dess längd.

Du väljer mellan fyra tidlösa färger, från ljusaste Kaki till mörkaste Antracit. De väl avstämda färgerna och de matchande tillbehören gör att du enkelt skapar ett harmoniskt sovrum.

MÅTT 200 210
80 -
90 -
105 -
120 -
140 -
Mjuk -
Medium
Fast
Extra Fast -
Teknisk Specifikation
Stoppning: Polyeter
Resår: 3-zon Pocket (13cm)
Ram: Hög träram

Smaragd - Ramsäng

15 års garanti - Ram och Resår

Fantastisk sovkomfort på hög nivå

Vill du ha den bästa ramsäng vi har att erbjuda är SMARAGD Ramsäng den optimala sängen. Med fantastisk komfort tack vare en MLB-konstruktion med det höga, 5-zonade pocketssystemet i , många storleks- och fasthetsval och fyra väl utvalda färgställningar får du en individuell, avkopplande och elegant säng.

Välj till matchande gavel, sänglåda och multificka för praktisk förvaring nära sängen. Så enkelt skapar du ett fint sovrum i modern skandinavisk inredningsstil.

MÅTT 200 210
80 -
90
105
120
140 -
Mjuk -
Medium
Fast
Extra Fast
Teknisk Specifikation
Stoppning: Polyeter
Resår: 5-zon Pocket (15cm)
Ram: Hög träram
Övrigt: HR Polyeter på Extra Fast