Snygga tillbehör som skapar helhet

Att inreda ett sovrum med stil och känsla har aldrig varit enklare. I Stjärnbäddens sortiment av tillbehör hittar du snygga och funktionella tillbehör som gavlar, kuddar och sänglådor i sängens tyg. Vackra och praktiska detaljer som ger dig möjligheter att inreda just ditt drömsovrum.

De prisvärda och snygga, eleganta och exklusiva tillbehören är klädda i samma fina tyg som finns på alla Stjärnbädden sängar. De är både praktiska och i harmoni med sängarna vilket ger möjlighet att skapa ett väl inrett och genomtänkt sovrum. Helt enkelt en plats där du kan både sova och leva gott.

Gavlar

De prisvärda och snygga, eleganta och exklusiva gavlarna är klädda i samma fina tyg som finns på alla Stjärnbädden sängar. De är både praktiska och i harmoni med sängarna vilket ger möjlighet att skapa ett väl inrett och genomtänkt sovrum. Helt enkelt en plats där du kan både sova och leva gott.

Vägghängd trensad gavel

En enkel, prisvärd gavel som monteras på vägg bakom sängen. Gaveln kan skumtvättas.

Storlek: 90-180 cm
Höjd: 65 cm (hängs ovan sängen)
Färger: Kaki, Antracit

Svängd gavel

En slät, allsidig gavel som passar i många sammanhang. Till denna gavel finns också våra gavelkuddar. Gaveln kan skumtvättas.

Storlek: 90-210 cm
Höjd: 115 cm*
Färger: Kaki, Antracit, Mullvad, Marin

*Kan höjas med gavelben vid behov

Knappad gavel

En mer exklusiv gavel som ger ett elegant och ombonat intryck. Gaveln kan skumtvättas

Storlek: 160-210 cm
Höjd: 125 cm*
Färger: Kaki, Antracit, Mullvad, Marin

*Kan höjas med gavelben vid behov

Sänglåda

Sänglåda

Ett funktionellt och praktiskt förvaringsutrymme som matchar sängen. Fungerar också som sittplats. Lådans tyg kan skumtvättas

Storlek: 120 × 47 × 47 cm
Färger: Kaki, Antracit, Mullvad, Marin

Gavelkuddar

Gavelkuddar

Kuddar i sängens tyg att hänga på gavel. Passar företrädesvis Svängd gavel. Kuddarna kan skumtvättas.

Storlek: 38 × 20 cm
Färger: Kaki, Antracit, Mullvad, Marin

Multificka 2-fack

Multificka 2-fack

Praktisk förvaring i direkt anslutning till sängen. Kräver ingen montering och rymmer sådant du vill ha nära såsom en läsplatta, bok, glasögon etc. Multifickan kan skumtvättas.

Storlek: 35 cm bred
Färger: Kaki, Antracit, Mullvad, Marin

Ben

Sängben finns i många olika utföranden och är viktiga för sängens helhetsintryck. Valen är många vad gäller såväl färg och form som material och höjd.

Grundregeln är att ramsängar brukar passa bättre på högre ben medan kontinentalsängar och ställbara sängar passar bäst på lägre ben. Annars är valet av sängben en fråga om tycke och smak samt att tänka på vilket material och vilken färg som passar mot golv, matta och andra befintliga inredningsdetaljer i rummet.

Träben

Välj ben som harmoniserar med golvet, sängfärgen eller övrig inredning. Träben finns i oljad och vitlaserad ek eller som målade i vitt eller svart. Form och höjd varierar för att kunna matcha säng och sovrum på bästa sätt.

Metallben

Metallben har en tidlös, modern attityd och finns i flera olika former, material och behandlingar. Välj ett ben med design som uttrycker din stil och passar i just ditt sovrum.

Vinkelben

Vinkelben finns i metall som borstat eller i svart krom och i trä finns de i oljad och vitlaserad ek eller målade i svart. De är lite lägre och förstärker kontinentalsängarnas kubiska form samtidigt som sängens uttryck blir både snyggt och stabilt.